Як здійснюється нагляд за літньою людиною в приватному будинку для людей похилого віку

вт, 05/05/2020 - 20:32
banner top

З віком люди не завжди можуть, якщо не фізично розумово, подбати про свої потреби. Коли ми молоді, ми покладаємося на турботу батьків, коли ми дорослішаємо, ми піклуємось про себе самі. Але коли ми стаємо старшими, здатність піклуватися про себе може стати проблемою, і як би ми цього не хотіли, найчастіше ми потребуємо допомоги інших.

Турбота про літніх близьких людей є пріоритетом у світі. Оскільки люди у 21 столітті живуть довше, навантаження на медпрацівників та медичну сферу зростає. Турбота про людей похилого віку лягає на плечі їхніх рідних, які часом не можуть надати необхідну допомогу і організувати довгостроковий догляд своїм старим близьким.

На допомогу їм приходять приватні пансіонати для людей похилого віку, які беруть на себе відповідальність за здоров'я ваших близьких, надаючи комплексний догляд та постійне комфортне місце проживання. 

Висококваліфікований нагляд та його переваги

Догляд за літньою людиною в Києві здійснюється на підставі певних умов проживання в приватному пансіонаті, а саме:

  1. Необхідного медичного обладнання та персоналу: лежачим хворим, літнім людям після травм та переломів, а також інсультів потрібне спеціальне обладнання для проведення обстежень та профілактичних процедур, медичні меблі та кваліфікований догляд. Проведення лікувальної фізкультури реабілітологами та профілактичних фізичних активностей.

  2. Дієтичного харчування: збалансований прийом їжі за розкладом із високим вмістом вітамінів. Дієта підбирається індивідуально, з урахуванням захворювань і рекомендацій лікаря.

  3.  Гігієнічні процедури: в приватному пансіонаті допомагають справлятися не тільки зі щоденними гігієнічними ритуалами, але й стежать за підтриманням чистоти постільної та нижньої білизни, а також дотриманням чистоти в номері старого постояльця.

  4.  Соціального життя та психологічної підтримки: дотримання певного режиму дня, спілкування з однолітками та консультації психолога, допомагають людям похилого віку швидко адаптуватися до нових умов життя. Проведення розважальних заходів, таких як майстер-класи, тематичні конкурси та ігри, пікніки та заняття груповими видами спорту допомагають зберігати позитивний настрій, а також бадьорість тіла та духу.

  5.  Постійний зв'язок із родичами: рідні постояльці можуть відвідувати свою рідну людину в будь-який час. Немає жодних обмежень. Головне заздалегідь переконатись, що на час вашого візиту не призначено жодних медичних чи профілактичних процедур. Є можливість цілодобового зв'язку з персоналом та керуючими пансіонатом за допомогою телефонного та онлайн-зв'язку.

    Життя в пансіонаті – це не доживання, а проживання повноцінного життя серед однодумців у комфортній обстановці. Літні люди оточені турботою та увагою, але при цьому не почуваються неповноцінними та немічні.